top of page
Walking by the Sea

COACHING & THERAPIE
ONLINE & PRAKTIJK TILBURG
SNEL OP ORIËNTATIEGESPREK

Speciaal voor vrouwen

Life coaching voor Millennials.

COACHENDE BEGELEIDING MILLENNIALS (TWINTIGERS & DERTIGERS)

Ervaar je problemen op sociaal, psychisch of emotioneel gebied? Zit je niet lekker in je vel, voel je je gestresst of heb je het idee dat je vastzit en niet weet welke richting je op wilt? Veel jonge mensen in de twintig en dertig ervaren deze klachten. Doordat de reguliere gezondheidszorg is ingesteld op diagnoses en protocollen is het lastig om passende hulp en begeleiding te krijgen.

 

Hét alternatief voor de psycholoog is een life coach. Een persoonlijke life coach staat dichter bij jouw belevingswereld en heeft de juiste tools voor je om een probleem inzichtelijk te maken, aan te pakken en te veranderen. ABOUT BEING is gespecialiseerd in de begeleiding van millennials bij levensvragen als: wie ben ik, wat wil ik en hoe kom ik daar waar ik wil zijn?

Image by Cynthia Magana

Wat kun je verwachten van een life coach?

Een sessie met een persoonlijke life coach heeft dezelfde diepgang als een gesprek bij de psycholoog, maar de insteek is praktischer. Meer activerend en doelgericht. Je blijft hierdoor niet 'hangen' in een klacht of probleem. Je krijgt tools

aangereikt waarmee je vooruit kunt. Je wordt aan de hand genomen maar blijft zelf in de lead: jij bepaalt wat je wilt bereiken.

 

Als life coach ben ik getraind in het goed kunnen luisteren, zonder oordeel en zonder aannames, en het stellen van de juiste relevante vragen. Deze vragen leggen exact bloot waar jouw groeikansen liggen. De inzichten die je hierdoor krijgt maken je zelfbewuster en vergroten de kans dat je jouw doelen blijvend behaalt.

 

Anders dan praten met de psycholoog.

Een persoonlijke coach is een stuk toegankelijker dan een psycholoog. Je hoeft niet eerst naar de huisarts voor een doorverwijzing en komt hierdoor ook niet op een wachtlijst. Qua inhoud is de aanpak van een persoonlijke coach volledig afgestemd op jou als uniek individu. Zo ontstaat een heel andere dynamiek. In deze prettige, toegankelijke setting kun je snel stappen maken doordat het makkelijker wordt jezelf open te stellen.

 

Je ervaart een gevoel van ruimte, aandacht en begrip. En dat is een verademing op het moment dat je er zelf even niet uitkomt. Een persoonlijke coach biedt structuur in jouw veranderingsproces en zet dit op heel toegankelijke, respectvolle en betrokken wijze in gang.

Wanneer en waarvoor ga je naar een life coach?

Er zijn allerlei redenen om naar een life coach te gaan. Misschien heb je last van een onzeker gevoel en wil je die onzekerheid overwinnen. Misschien loop je steeds tegen dezelfde thema's aan in je relaties of op je werk. Misschien zijn er problemen in je familie of is het een bepaalde belemmering of blokkade in jezelf waar je last van hebt. En waarvan je nog niet goed weet wat je er mee moet. Misschien is er niet zo veel aan de hand, maar ben je gewoon benieuwd wat coaching voor je kan doen.

 

Er hoeft niet altijd een klacht of probleem te zijn om naar een persoonlijke coach te gaan. In de praktijk begeleid ik veel twintigers & dertigers die de sessies beschouwen als een investering in hun persoonlijke ontwikkeling. De coaching is dan vooral een manier van reflecteren, aanpakken en groeien onder deskundige begeleiding.

Maak gebruik van het eerste gesprek dat mijn praktijk je vrijblijvend aanbiedt. Dit helpt je sowieso verder. Klik hier

Pretty Woman

Wat kost een life coach?

De kosten voor een persoonlijke life coach variëren. Gemiddeld betaal je voor een sessie van 1 uur zo'n €90 - €150 (excl. btw á 21% extra). Bij ABOUT BEING is het oriëntatiegesprek vrijblijvend en slechts €64 zodat je op een laagdrempelige manier kunt kennis maken. Bij een fijne klik kun je gemiddeld binnen 3 weken een vervolgsessie inplannen.

 

Bovendien betaal je bij ons geen BTW doordat de praktijk landelijk erkend is door de beroepsvereniging en zorgverzekeraars. Hierdoor is het tarief een stuk toegankelijker. Ben je aanvullend verzekerd dan is de kans groot dat je een gedeeltelijke vergoeding ontvangt.

 

Meer info over het tarief

Wat levert persoonlijke coaching je op?

In de sessies met een life coach, waarbij je in gesprek gaat maar ook praktische opdrachten uitvoert, vergroot je je zelfbewustzijn: de kennis over jezelf en het inzicht in jezelf. Doordat je hier ontdekt wat je wilt en waar je hart sneller van gaat kloppen, voel je het enthousiasme, de energie en de zin in het leven. Dit is wat ze bedoelen met: jezelf vinden en dichter bij jezelf komen te staan.  Je krijgt een persoonlijke plan van aanpak om stappen te maken. Dit vergroot niet alleen je zelfvertrouwen, het creëert ook daadwerkelijk een verandering in je leven.

Music festival
Clean Space

Waarom kies je voor mij als jouw coach?

Mijn expertise ligt in het begeleiden van vrouwen tussen de 20 - 45 jaar. Ik help hen in het proces van verwerking, heling en persoonlijke groei. Hierbij ga ik heel compleet en creatief te werk en pas ik elementen toe uit: Integratieve Psychotherapie, Relatietherapie, Acceptance & Commitment Therapy (ACT), Mindfulness, Cognitieve Gedragstherapie (CGT), EMDR en Hypnotherapie.

Ik hanteer de nieuwste technieken in coaching & psychotherapie. Hierdoor krijg je snel grip op je gevoelens, je triggers en je patronen en kun je stap voor stap verbetering bereiken. Op weg naar meer zelfvertrouwen en een sterk zelfbeeld. Bekijk hier mijn specialisaties

Cliënten ervaren mijn begeleiding als down-to-earth en zeer helpend. Zowel bij het creëren van veranderingen op innerlijk niveau als in de buitenwereld. Mensen voelen zich gauw op hun gemak bij mij. Je zult merken dat je je na de sessie lichter voelt en praktische handvatten hebt om door te pakken.

Dé oplossing als je verder weg woont of liever vanuit huis werkt.

Een groot deel van de gesprekken voeren wij online doordat veel vrouwen buiten Tilburg voor onze praktijk kiezen of vanwege drukke reis- of werkschema's. Voor het resultaat maakt het niet uit: uit onderzoek blijkt dat online begeleiding net zo effectief is als traditionele hulpverlening waarin je met elkaar in dezelfde kamer zit. De belangrijkste voordelen van persoonlijke online begeleiding vanuit huis zijn:

  1. Deskundige begeleiding vanuit je vertrouwde omgeving

  2. Praten via het scherm voelt comfortabel

  3. Sneller to the point

  4. Flexibeler in het maken van een afspraak

  5. Besparing in reistijd en reiskosten

Meer info over online coaching & therapie

Sneller grip & echte vooruitgang ervaren?

Wil je sneller meer grip en echte concrete vooruitgang ervaren? Vraag dan een een vrijblijvend oriëntatiegesprek aan. Bij een fijne klik kun je gemiddeld binnen 3 weken een afspraak inplannen.

bottom of page