top of page
Walking by the Sea

COACHING & THERAPIE
ONLINE & PRAKTIJK TILBURG
SNEL OP ORIËNTATIEGESPREK

Speciaal voor vrouwen

Het 3 maanden traject.

KENNISMAKING + 5 SESSIES VERSPREID OVER 3 MAANDEN

Loop je tegen bepaalde patronen of belemmeringen aan? Ervaar je problemen in relaties, op werk of lijkt het je interessant om eens te deep-diven in wie je bent en wat je wilt in het leven? Ga gericht aan de slag met jezelf onder begeleiding van een deskundige coach-therapeut.

 

Het 3 maanden traject bestaat uit: een oriëntatiegesprek + 5 sessies online of in de praktijk in Tilburg. Je plant dan meteen 5 data in met een tussentijd van 3 weken en krijgt een korting van €5 per sessie.

Happy Woman

Het begint met een kennismaking.

 

Voorafgaand aan de eerste sessie krijg je een oriëntatiegesprek (a €64). We bespreken dan je klachten en wensen en ik vertel je hoe mijn aanpak helpend kan zijn voor jou. Na de sessie ontvang je een mail met alle informatie. Als je besluit een traject te boeken kun je per mail of WhatsApp aangeven op welke data jij de 5 sessies wilt inplannen. Na het invullen van de samenwerkingsovereenkomst gaan we aan de slag.

Hoe ziet het traject eruit?

Er is geen verschil of je 5x een losse sessie boekt in mijn praktijk of voor het 3 maanden traject gaat. De inhoud wordt altijd volledig afgestemd op jouw persoonlijke verhaal. Je komt dus niet in een vaststaand programma maar door de frequentie van de sessies ervaar je wel meer grip op je proces. Je voelt dat je in beweging komt en dat er echt iets verandert. Dit is een van de belangrijkste voordelen van het 3 maanden traject.

Het 3 maanden traject heeft de volgende frequentie:

 • Week 1: Kennismaking

 • Week 3: Sessie 1

 • Week 6: Sessie 2

 • Week 9: Sessie 3

 • Week 12: Sessie 4

 • Week 15: Sessie 5

Wat zijn de voordelen?

Met het aangaan van het 3 maanden traject verbeter je de relatie met jezelf. Je gaat op een innerlijke reis en leert patronen te doorbreken, zaken los te laten en oude wonden te helen. Dit traject helpt je om jezelf te activeren en helderheid te scheppen over de volgende stappen op jouw pad.

 • Kennismaking voor een klein tarief

 • Hoog commitment vanuit jezelf

 • Zekerheid dat je de komende 3 maanden terecht kunt

 • €5 korting per sessie + betaling per sessie

 • Vergoeding vanuit je aanvullende zorgverzekering

 • 1-op-1 begeleiding online of in de praktijk in Tilburg

 • Snel en concreet aan de slag!

Eyes Closed

Waarom anderen kiezen voor dit traject.

 

Veel vrouwen kiezen na het oriëntatiegesprek voor een 3 maanden traject bij ABOUT BEING. Ten eerste omdat het prettig is om jezelf op die manier te committeren aan je persoonlijke groei. Daarnaast geeft het rust als je weet dat de afspraken staan en dat je de komende maanden terecht kunt. Het is een stok achter de deur.

 

Met vijf sessies ben je goed op weg.

 

Uit ervaring weet ik dat ieder persoonlijk traject begint met minstens 5 sessies. Om inzicht te verkrijgen, zaken te verwerken en concrete stappen te maken heb je dat aantal zeker nodig. Na de eerste 5 sessies kun je nogmaals 5 sessies inboeken als je dat prettig vindt. Je kunt zo telkens opnieuw je traject verlengen.

 

Vaak is het prettig om na een traject sessies te blijven inplannen. Eventueel met wat grotere tussenpozen. Bijvoorbeeld eens per 2 of 3 maanden of om het half jaar.

 

Gezonde zelfzorg: uurtje mental gym.

 

Beschouw dat uurtje voor jezelf eens in de zoveel tijd als je mental gym; je persoonlijke APK die ervoor zorgt dat je op koers blijft en je bewust wordt van jezelf. Zodat je keuzes kunt maken in lijn met jouw ware potentie en goed leert omgaan met de vragen en obstakels die het leven je opwerpt.

Het werken met een coach-therapeut helpt je om concrete stappen te maken en zaken vanuit een nieuw perspectief te zien. Zo kom je weer aan het roer van je leven te staan. Dat geeft vrijheid, tevredenheid en rust.

Working Out

Wat kost het 3 maanden traject?

 

Als je kiest voor het 3 maanden traject betaal je €114 per sessie. Dit geeft je een korting van €5 op het reguliere tarief van €119 per sessie. Het tarief is vrijgesteld van BTW. Voor persoonlijke 1-op-1  coaching & therapie is dit een vriendelijk bedrag en doordat je per sessie betaalt blijft de investering te overzien.

 

Ben je aanvullend verzekerd? Dan is de kans groot dat je een vergoeding ontvang vanuit je zorgverzekeraar.

 

Meer info over het tarief vind je hier

Hoe betaal ik voor een sessie?

Na afloop van iedere sessie ontvang je per mail een factuur die je via iDeal of overschrijving voldoet voordat de volgende sessie aanvangt. Je hoeft dus niet het gehele bedrag in een keer vooruit te betalen.

Wat als ik tussentijds wil stoppen?

Ondanks je commitment is het ook van belang dat je je vrij voelt in de sessies met je coach-therapeut. Wil je tussentijds stoppen om wat voor reden dan ook dan staat je dit dus altijd vrij. Wil je een pauze inlassen of stoppen met de sessies geef dit dan gerust aan. Dat kan tijdens de sessie of later per mail of WhatsApp: wat voor jou goed voelt.

 

Je betaalt altijd enkel voor de sessies die je geweest bent. Uit ervaring weet ik dat het zelden voorkomt dat iemand vroegtijdig het traject beëindigd. Maar ik vind het belangrijk dat je weet dat de mogelijkheid er is.

Begin hier jouw innerlijke reis en ervaar meer vrijheid, rust en tevredenheid.

Heleen, 31 | Tilburg

Het is zo'n opluchting als je begrijpt waar een probleem vandaan komt. Dat maakt het veel makkelijker om ermee om te gaan. Dit is voor mij het belangrijkste geweest. Iedere maand plan ik nu een sessie als een soort persoonlijke APK. Dat kan ik iedereen aanbevelen.

Nynke, 26 | Helmond

Ik had veel last van onzekerheid. Vooral op mijn werk maar ook op liefdesgebied. In de sessies ga je de diepte in maar het is ook praktisch. Door de begeleiding lukte het mij de onzekerheid voor een groot deel te overwinnen. Ik kreeg handvatten en voel me nu veel beter.

Tessa, 28 | Amsterdam

Ik was al eens bij een psycholoog geweest, maar dat klikte gewoon niet. Het voelde alsof ik stilstond en ik wilde door. Via een vriendin kwam ik bij deze praktijk terecht. In 5 online gesprekken zijn verschillende issues omhooggekomen en opgeruimd. Ik ben er blij mee!

bottom of page