top of page
Walking by the Sea

COACHING & THERAPIE
ONLINE & PRAKTIJK TILBURG
SNEL OP ORIËNTATIEGESPREK

Speciaal voor vrouwen

Is online coaching of therapie iets voor mij?

VANUIT THUIS WERKEN AAN JEZELF & PROBLEMEN AANPAKKEN

Als het op therapie aankomt hoe lijkt het je dan om met iemand te praten vanuit het comfort van je eigen huis? Misschien ben je al eens bij de psycholoog geweest en voelde je daar de klik niet of heb je in jouw omgeving nog niet de juiste therapeut gevonden. Het kan ook zijn dat therapie lastig in te passen is vanwege een druk werk- en reisschema. Wat de reden ook is; voor steeds meer mensen is online therapie dé oplossing om problemen aan te pakken en zichzelf positief te ontwikkelen op persoonlijk gebied.

Image by Eli DeFaria

Online therapie voor vrouwen in de twintig & dertig.

Steeds meer vrouwen investeren in zichzelf met behulp van online coaching, counseling en therapie. Recent ​​onderzoek onderstreept hun positieve ervaringen met online werken (zoals één-op-één coaching met behulp van videobellen) en duidt dezelfde effectiviteit in vergelijking met reguliere therapie waarbij je met elkaar in dezelfde kamer zit.

 

Wanneer je kiest voor online therapie praat je rechtstreeks met een professional die getraind is om jou te begeleiden bij specifieke problemen. Een coach of counselor helpt je bij het verkrijgen van inzicht, grip en ondersteunt je met praktische manieren om een probleem aan te pakken op te lossen.

Waarom kies je voor mij als jouw counselor?

Mijn begeleiding is 100% afgestemd op twintigers en dertigers: de Millennials generatie. Hierbij ben ik gespecialiseerd in thema's zoals: onzekerheid, perfectionisme, (keuze)stress (bijv. door verwachtingen van de omgeving), relatieproblematiek en persoonlijke issues. En natuurlijk de veelvoorkomende Twintigerstwijfels & Dertigersdilemma's. Ik combineer het praktische en doelgerichte van coaching met het inzichtelijke en meer diepgaande effect van counseling.

 

Door mijn ervaring kan ik met een afstandje naar jouw situatie en verhaal kijken en samen met jou vaststellen wat nu nodig is en wat jou het beste kan helpen. Als life coach ben ik getraind in het goed kunnen luisteren, zonder oordeel en zonder aannames, en het stellen van de juiste relevante vragen. Deze vragen leggen bloot waar jouw groeikansen liggen. De inzichten die je hierdoor krijgt maken je zelfbewuster en vergroten de kans dat je jouw doelen blijvend behaalt.

Image by Brooke Cagle

Het grote verschil met een psycholoog.

 

Het verschil met een psycholoog zit in de doelgerichte, positieve benadering. Waar een psycholoog vooral luistert, vraag ik door en formuleer ik samen met jou een praktisch stappenplan voor je binnenwereld én je buitenwereld. Zodat duurzame verandering kan plaatsvinden. Bovendien kijk ik naar het complete plaatje: denken, voelen en doen, lichamelijk, sociaal en spiritueel. Alles komt aan bod tijdens de sessies. Dat is anders dan bijvoorbeeld cognitieve gedragstherapie waarbij de focus vooral ligt op het denken.

 

De holistische benadering is gunstig omdat de verschillende persoonsvariabelen altijd in onderlinge wisselwerking betrokken zijn bij de oorzaak en/of instandhouding van een klacht of probleem. En dus ook bij de verandering en oplossing ervan. 

 

Voordelen van een onafhankelijke coach of counselor.

Als je met mij samenwerkt, ben je niet zomaar een naam in de rij die wordt gematcht met de eerste beschikbare hulpverlener. Online therapie is toegankelijk, gemakkelijk en verantwoord net zo als traditionele therapie. Als onafhankelijk coach streef ik naar een transparantie relatie die hetzelfde aanvoelt als binnen de setting van een fysieke praktijk.

 

Doordat jij je in je vertrouwde omgeving bevindt, zul je ervaren dat het makkelijker is om te praten over moeilijke, kwetsbare of intieme onderwerpen. Op mij kun je rekenen: ik ben volledig betrokken bij jou en de worstelingen die je op dit moment doorgaat.

Focused Mind

Dé oplossing als je verder weg woont of liever vanuit huis werkt.

Veel sessies doe ik online doordat veel vrouwen buiten Tilburg voor mijn praktijk kiezen of vanwege drukke reis- of werkschema's. Voor het resultaat maakt het niet uit: uit onderzoek blijkt dat online begeleiding net zo effectief is als traditionele hulpverlening waarin je met elkaar in dezelfde kamer zit. De belangrijkste voordelen van persoonlijke online begeleiding vanuit huis zijn:

  1. Deskundige begeleiding vanuit je vertrouwde omgeving

  2. Praten via het scherm voelt comfortabel

  3. Sneller to the point

  4. Flexibeler in het maken van een afspraak

  5. Besparing in reistijd en reiskosten

Meer info over online coaching & therapie

Sneller grip & vooruitgang ervaren?

Wil jij sneller meer grip en echte concrete vooruitgang ervaren? Vraag dan een vrijblijvend oriëntatiegesprek aan. Bij een fijne klik kun je gemiddeld binnen 3 weken een afspraak inplannen.

Oriëntategesprek aanvragen
Vraag een oriëntatiegesprek aan
Welk specifiek probleem je ook hebt,
wij geven je graag een gesprek vooraf
Dagvoorkeur (meer opties mogelijk)
In de praktijk of online

We hebben je gegevens goed ontvangen

Er wordt contact met je opgenomen.

 

Binnen 2 dagen geen reactie?

Check dan je spam-box of ongewenste mail.

bottom of page