top of page
Walking by the Sea

COACHING & THERAPIE
ONLINE & PRAKTIJK TILBURG
SNEL OP ORIËNTATIEGESPREK

Speciaal voor vrouwen

Online coaching & therapie.

DESKUNDIGE 1-OP-1 BEGELEIDING VANUIT HUIS

Woon je niet in de omgeving van Tilburg of vind je het gewoon prettiger om vanuit huis te werken? Dan is online begeleiding voor jou de oplossing. Een groot deel van de gesprekken voeren wij online doordat veel vrouwen buiten Tilburg voor onze praktijk kiezen of vanwege drukke reis- of werkschema's.

 

Voor het resultaat maakt het niet uit: uit onderzoek blijkt dat online coaching en therapie net zo effectief is als traditionele hulpverlening waarin je met elkaar in dezelfde kamer zit. Online coaching en therapie bij ABOUT BEING is hét alternatief voor een gesprek met de psycholoog.

Online begeleiding | wanneer & waarom?

oriëntatiegesprek €114 | therapiesessie €119 / 3 maanden traject: €94 | Meer info

Ervaar je problemen op psychisch, sociaal of emotioneel gebied? Praten over je gevoelens helpt. Het geeft grip op zaken. Er wordt goed en zonder oordeel naar je geluisterd zodat je alle ruimte hebt om vrijuit je gevoelens en ervaringen te delen.

Wanneer je vastloopt is het fijn als er een deskundig iemand met je meekijkt, meedenkt en je een ander perspectief biedt. Het schept helderheid: je begrijpt waar een probleem vandaan komt en wat er precies speelt. Vanuit een objectief standpunt word je geholpen met nieuwe mogelijkheden. Dit zorgt voor oplossingen en praktische handvatten. Naast opluchting voel je de ruimte om weer verder te gaan.

On Her Laptop

Online coaching helpt bij thema's als:

 • Relatieproblemen (vrienden / familie / partner)

 • Liefdesverdriet

 • Onzekerheid & assertiviteit

 • Gebrek aan focus en energie

 • Stress klachten

 • Werk-privé balans

 • Faalangst & perfectionisme

Vrijblijvend oriëntatiegesprek vooraf.

 

Voorafgaand aan de eerste sessie is er een vrijblijvend oriëntatiegesprek. We bespreken dan je klacht of probleem. Voelt het goed voor je dan kun je direct of later een volgende sessie boeken en gaan we aan de slag. Dit oriëntatiegesprek kost €64 (betaling vooraf) en is geheel vrijblijvend.

 

Hoe betaal ik voor een sessie?

Na afloop van iedere online coach afspraak ontvang je per mail een factuur die je betaalt voordat de volgende sessie aanvangt.

Online begeleiding net zo effectief als traditionele hulpverlening.

 

Recent wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat online coaching en therapie, waarbij je vanuit huis via een online video-tool praat met een coach, counselor of psycholoog, even effectief is als traditionele hulpverlening waarbij je met elkaar in dezelfde kamer zit. 

 

Voor steeds meer mensen is online coaching & therapie dé oplossing om problemen aan te pakken en zichzelf positief te ontwikkelen op persoonlijk gebied.

De 5 voordelen van

online sessies.

 1. Vanuit je vertrouwde omgeving
  Soms is het erg lastig om open te zijn over moeilijke onderwerpen of thema's. In je eigen, vertrouwde omgeving voelt het veiliger om over een probleem te praten. Hierdoor wordt praten een stuk makkelijker.​​


   

 2. Praten via het scherm voelt comfortabel
  Je ziet jouw coach via het scherm en kijkt elkaar niet recht in de ogen aan. Veel mensen ervaren online coaching hierdoor als een stuk comfortabeler dan face-to-face contact. Bovendien ben je in real-life (onbewust) veel bezig jezelf een houding te geven. Dit is niet nodig bij een online coach gesprek waardoor je je rustiger en meer op je gemak voelt.


   

 3. Sneller to the point
  Een online coach gesprek is door de setting wat doelgerichter dan een traditioneel gesprek bij een coach, counselor of psycholoog. Je merkt dat je sneller tot de kern van de zaak komt. Uiteraard is deskundige begeleiding van een goede coach hierbij essentieel.


   

 4. Flexibeler in het maken van een afspraak
  Het enige wat je nodig hebt voor een online coachgesprek is een laptop, mobiel of tablet én een internetverbinding. Een vakantie of zakenreis hoeft je voortgang niet te hinderen. En doordat je geen reistijd hebt, ben je ook flexibeler bij het maken van een afspraak.


   

 5. Besparing in reistijd en reiskosten
  Last but not least: doordat je vanuit huis het gesprek doet bespaar je veel reistijd en reiskosten. Bovendien kun je kiezen voor een coach die écht bij je past zonder hier geografisch gezien in belemmerd te worden.

   

Image by Annie Spratt

Na hoeveel sessies ben ik klaar?

 

Persoonlijke ontwikkeling is een on-going proces. Want: je bent nooit 'af'.

 

Maar je kunt uitgaan van 5 - 10 sessies. Cliënten geven aan dat dit aantal vaak genoeg is om inzicht en grip te verkrijgen, het probleem aan te pakken en verandering te creëren. 

MILOU DIEPSTRATEN

GEACCREDITEERD COACH & THERAPEUT

Vrouwencoach Tilburg Coaching Therapie_e

Welkom! Ik ben Milou, professioneel coach & therapeut. Geboren ('89) en opgegroeid in Tilburg. Opgeleid aan De Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam. En gedreven om persoonlijke begeleiding zo praktisch en menselijk mogelijk te maken.

 

Als therapeut begeleid ik vrouwen tussen de 20 - 45 jaar. Ik help hen in het proces van verwerking, heling en persoonlijke groei. Hierbij ga ik heel compleet en creatief te werk en pas ik elementen toe uit: Integratieve Psychotherapie, Relatietherapie, Acceptance & Commitment Therapy (ACT), Mindfulness, Systeemtherapie (o.a. individuele familieopstellingen), Cognitieve Gedragstherapie (CGT), Hypnotherapie en Innerlijk Kind werk.

 

Ook kun je bij mijn praktijk terecht voor de verwerking van trauma met EMDR.

Ik heb veel aandacht voor alles wat er in je hoofd afspeelt en breng ook de verdieping naar je lichaam: naar je emoties en gevoelens. Ik help je deze echt te doorleven. Hierdoor krijg je grip op jezelf en kun je stap voor stap verbetering bereiken. Op weg naar meer zelfvertrouwen en een sterk zelfbeeld.

 

Cliënten ervaren mijn begeleiding als rustgevend, praktisch en zeer helpend. Zowel bij het creëren van veranderingen op innerlijk niveau als in de buitenwereld. Mensen voelen zich gauw op hun gemak bij mij. Je zult merken dat je je na de sessie lichter voelt en praktische handvatten hebt om door te pakken..

Benieuwd naar de filosofie achter ABOUT BEING? Kijk hier

Tilburg coaching vrouwen.png
Alternatief voor psycholoog.png
Coach tilburg vrouwen.jpg

Heleen, 31 | Tilburg

Het is zo'n opluchting als je begrijpt waar een probleem vandaan komt. Dat maakt het veel makkelijker om ermee om te gaan. Dit is voor mij het belangrijkste geweest. Iedere maand plan ik nu een sessie als een soort persoonlijke APK. Dat kan ik iedereen aanbevelen.

Nynke, 26 | Helmond

Ik had veel last van onzekerheid. Vooral op mijn werk maar ook op liefdesgebied. In de sessies ga je de diepte in maar het is ook praktisch. Door de begeleiding lukte het mij de onzekerheid voor een groot deel te overwinnen. Ik kreeg handvatten en voel me nu veel beter.

Tessa, 28 | Amsterdam

Ik was al eens bij een psycholoog geweest, maar dat klikte gewoon niet. Het voelde alsof ik stilstond en ik wilde door. Via een vriendin kwam ik bij deze praktijk terecht. In 5 online gesprekken zijn verschillende issues omhooggekomen en opgeruimd. Ik ben er blij mee!

Oriëntatiegesprek aanvragen
Vraag een oriëntatiegesprek aan
Welk specifiek probleem je ook hebt,
wij geven je graag een gesprek vooraf
Dagvoorkeur (meer opties mogelijk)
In de praktijk of online?

We hebben je gegevens goed ontvangen

Er wordt contact met je opgenomen.

 

Binnen 2 dagen geen reactie?

Check dan je spam-box of ongewenste mail.

bottom of page