top of page
Walking by the Sea

COACHING & THERAPIE
ONLINE & PRAKTIJK TILBURG
SNEL OP ORIËNTATIEGESPREK

Speciaal voor vrouwen

PERSOONLIJKE BEGELEIDING VANUIT HUIS

Een groot deel van de sessies bij ABOUT BEING is online doordat veel vrouwen buiten Tilburg voor mijn praktijk kiezen of vanwege drukke reis- of werkschema's.

 

Voor het resultaat maakt het niet uit: uit onderzoek blijkt dat online begeleiding net zo effectief is als traditionele hulpverlening waarin je met elkaar in dezelfde kamer zit. Maar: wat zijn nou de belangrijkste voordelen van online coaching en therapie? 

Woman with Laptop

De 5 voordelen van online coaching.

 1. Vanuit je vertrouwde omgeving
  Soms is het erg lastig om open te zijn over moeilijke onderwerpen of thema's. In je eigen, vertrouwde omgeving voelt het veiliger om over een probleem te praten. Hierdoor wordt praten een stuk makkelijker.​​


   

 2. Praten via het scherm voelt comfortabel
  Je ziet jouw coach via het scherm en kijkt elkaar niet recht in de ogen aan. Veel mensen ervaren online coaching hierdoor als een stuk comfortabeler dan face-to-face contact. Bovendien ben je in real-life (onbewust) veel bezig jezelf een houding te geven. Dit is niet nodig bij een online coach gesprek waardoor je je rustiger en meer op je gemak voelt.


   

 3. Sneller to the point
  Een online coach gesprek is door de setting wat doelgerichter dan een traditioneel gesprek bij een coach, counselor of psycholoog. Je merkt dat je sneller tot de kern van de zaak komt. Uiteraard is deskundige begeleiding van een goede coach hierbij essentieel!


   

 4. Flexibeler in het maken van een afspraak
  Het enige wat je nodig hebt voor een online coachgesprek is een laptop, mobiel of tablet én een internetverbinding. Een vakantie of zakenreis hoeft je voortgang niet te hinderen. En doordat je minder reistijd hebt, ben je ook flexibeler bij het maken van een afspraak.


   

 5. Besparing in reistijd en reiskosten
  Last but not least: doordat je vanuit huis het gesprek doet bespaar je veel reistijd en reiskosten. Bovendien kun je kiezen voor een coach die écht bij je past zonder hier geografisch gezien in belemmerd te worden.

Studying at Home

Wat levert persoonlijke online coaching je op?

 

In de sessies met een life coach, waarbij je in gesprek gaat maar ook praktische opdrachten uitvoert, vergroot je je zelfbewustzijn: de kennis over jezelf en het inzicht in jezelf. Je leert leven vanuit je kern, vanuit je hart waarbij je kunt vertrouwen op je intuïtie.

 

Omdat er in de sessies bij ABOUT BEING veel aandacht is voor zowel de binnenwereld als de buitenwereld kun je echt in actie komen. Je krijgt een persoonlijke aanpak om stappen te maken. Dit vergroot niet alleen je zelfvertrouwen, het creëert ook daadwerkelijk een verandering in je leven.

Het grote verschil met een psycholoog.

 

Het verschil met een psycholoog zit in de doelgerichte, positieve benadering. Ik combineer het praktische van coaching met het inzichtelijke en diepgaande effect van counseling. Door mijn ervaring kan ik met een afstandje naar jouw situatie en verhaal kijken en samen met jou vaststellen wat nu nodig is en wat jou het beste kan helpen.

 

Als life coach ben ik getraind in het goed kunnen luisteren, zonder oordeel en zonder aannames, en het stellen van de juiste relevante vragen. Deze vragen leggen bloot waar jouw groeikansen liggen. De inzichten die je hierdoor krijgt maken je zelfbewuster en vergroten de kans dat je jouw doelen blijvend behaalt.

Maak gebruik van het eerste gesprek dat mijn praktijk je vrijblijvend aanbiedt. Dit helpt je sowieso verder. Klik hier

Hand Gesture

Waarom kies je voor deze praktijk? 

ABOUT BEING combineert evidence based therapie met de nieuwste coachingstechnieken. Dit bevordert en versnelt jouw proces. Bovendien geeft het je de zekerheid van een diepgaand en toekomstbestendig resultaat.

 

Er wordt niet onnodig gegraven in je verleden maar er wordt wel gekeken naar wat je nog te verwerken hebt. Eerdere gebeurtenissen zetten zich vaak vast: dit zijn de blokkades en belemmeringen die je voelt in je gedachten en in je lichaam. Daarom is het meestal nodig de schep wat dieper te steken.

Door oude zaken aan te pakken ontstaat er ruimte in jezelf. Zo kun je groeien als persoon, nieuwe doelen bereiken en ontdekken waar jouw vervulling ligt. Als je oude verhalen en belevingen eindelijk hebt verwerkt dan maak je de weg vrij voor vooruitgang. Het effect van coaching en therapie is een gevoel van vrijheid en kracht. Je ontwikkelt je innerlijk kompas en komt weer aan het roer van je leven te staan.

Waarom kies je voor mij als jouw coach?

Mijn expertise ligt in het begeleiden van vrouwen tussen de 20 - 45 jaar. Ik help hen in het proces van verwerking, heling en persoonlijke groei. Hierbij ga ik heel compleet en creatief te werk en pas ik elementen toe uit: Integratieve Psychotherapie, Relatietherapie, Acceptance & Commitment Therapy (ACT), Mindfulness, Cognitieve Gedragstherapie (CGT), EMDR en Hypnotherapie.

Ik hanteer de nieuwste technieken in coaching & psychotherapie. Hierdoor krijg je snel grip op je gevoelens, je triggers en je patronen en kun je stap voor stap verbetering bereiken. Op weg naar meer zelfvertrouwen en een sterk zelfbeeld. Bekijk hier mijn specialisaties

Cliënten ervaren mijn begeleiding als down-to-earth en zeer helpend. Zowel bij het creëren van veranderingen op innerlijk niveau als in de buitenwereld. Mensen voelen zich gauw op hun gemak bij mij. Je zult merken dat je je na de sessie 'lichter' voelt en praktische handvatten hebt om door te pakken.

Sneller grip & echte vooruitgang ervaren?

Wil je sneller meer grip en echte concrete vooruitgang ervaren? Vraag dan een  vrijblijvend oriëntatiegesprek aan. Bij een fijne klik kun je gemiddeld binnen 3 weken een afspraak inplannen.

Voordelen van online coaching & therapie.

bottom of page