top of page
Walking by the Sea

COACHING & THERAPIE
ONLINE & PRAKTIJK TILBURG
SNEL OP ORIËNTATIEGESPREK

Speciaal voor vrouwen

Persoonlijke levenscoach.

​WAT IS HET TARIEF VOOR EEN PERSOONLIJKE LEVENSCOACH?

Steeds meer mensen ervaren het positieve effect van coaching. Een coach helpt je bij je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Het is niet alleen motiverend. Het zorgt ook voor belangrijke inzichten die je meer houvast geven in wie je bent, wat je wilt en hoe daar te komen.

 

Maar wanneer ga je naar een coach? Wat houdt coaching precies in, wat is het tarief van een levenscoach en wat zijn de belangrijkste verschillen met bijvoorbeeld een psycholoog?

Focused Mind

Toegankelijker dan de psycholoog en zeker zo effectief.

Soms lijkt het of de psycholoog de enige optie is wanneer je rondloopt met een klacht of probleem. Maar dat is niet zo. Een persoonlijke coach is een stuk toegankelijker dan een psycholoog doordat je niet eerst naar de huisarts hoeft voor een doorverwijzing en ook niet op een wachtlijst terechtkomt.

 

Een sessie met een persoonlijke levenscoach heeft dezelfde diepgang als een gesprek bij de psycholoog maar de insteek is praktischer. Meer activerend. Je blijft hierdoor niet 'hangen' in een klacht of probleem. Je krijgt tools aangereikt waarmee je vooruit kunt. Doordat ik coaching en therapie combineer, kun je nog nét een stapje verder. Je krijgt diepere inzichten in wie je bent, wat je wilt en hoe je jouw doelen kunt bereiken. 

 

Het grote verschil met de psycholoog.

Qua inhoud is de aanpak van een persoonlijke coach beter afgestemd op jou als uniek individu doordat er geen standaardbehandeling of protocol gevolgd wordt. Hierdoor ontstaat een heel andere dynamiek. In deze prettige, toegankelijke setting kun je snel stappen maken doordat het makkelijker wordt jezelf open te stellen. Je ervaart een gevoel van ruimte, aandacht en begrip. En dat is een verademing op het moment dat je er zelf even niet uitkomt.

 

Een persoonlijke coach biedt structuur en handvatten in jouw veranderingsproces en zet dit op heel toegankelijke en actieve wijze in gang.

Wanneer en waarvoor ga je naar een levenscoach?

Er zijn allerlei redenen om met een levenscoach te werken. Misschien heb je last van een onzeker gevoel en wil je die onzekerheid overwinnen. Misschien loop je steeds tegen dezelfde thema's aan in je relaties of op je werk. Misschien zijn er problemen in je familie of is het een bepaalde blokkade of belemmering in jezelf waar je last van hebt. En waarvan je nog niet goed weet wat je er mee moet. Misschien is er niet zo veel aan de hand, maar ben je gewoon benieuwd wat coaching voor je kan doen.

 

Er hoeft niet altijd een klacht of probleem te zijn om naar een persoonlijke coach te gaan. In de praktijk begeleid ik veel twintigers & dertigers die het beschouwen als een investering in hun persoonlijke ontwikkeling. De coaching is dan vooral een manier van reflecteren, aanpakken en groeien onder deskundige begeleiding.

Maak gebruik van het eerste vrijblijvende gesprek in mijn praktijk. Dit helpt je sowieso verder.

 

Wat we in dit gesprek precies doen lees je hier

Beauty Models

Wat kost persoonlijke coaching?

De kosten voor een persoonlijke levenscoach variëren. Gemiddeld betaal je voor een sessie van 1 uur zo'n €90 - €150. Vaak komen hier nog BTW-kosten (21% bovenop het tarief) bij. Dit is een gemiddelde want de tarieven voor coaching en therapie kunnen sterk variëren.

 

Bij ABOUT BEING kost het oriëntatiegesprek slechts €64 zodat je op een laagdrempelige en vrijblijvende manier kunt kennismaken. Bovendien betaal je bij ons géén BTW doordat onze praktijk officieel erkend is door de beroepsvereniging en door de zorgverzekeraars. Hierdoor is het tarief een stuk aantrekkelijker. Voelt het eerste gesprek goed dan kun je hierna een vervolgsessie inplannen voor een toegankelijk tarief.

 

Bekijk hier het tarief

Wie betaalt het coachingstraject?

Je kunt op verschillende manieren de kosten voor een coachingstraject (gedeeltelijk) vergoed krijgen. Ben je ZZP-er of heb je een bedrijf dan kun je de kosten opvoeren als bedrijfskosten. Ben je in loondienst? Ook dan zijn er vaak opties. Veel werkgevers werken met een opleidingsbudget per medewerker, deze kun je inzetten voor persoonlijke coaching.

 

Budget voor coaching vanuit je werkgever

Veel bedrijven hebben budgetten voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Dit is meestal een onderdeel van het arbeidsvoorwaardenpakket of het wordt vergoed vanuit een opleidingsbudget. Als je werkgever jou wil stimuleren dat je jezelf als persoon en professional ontwikkelt, dan is het prettig als er een soort ‘plan’ ligt. Dit plan stel ik samen met jou op. We zetten hierin je belangrijkste doelen die voor je werkgever begrijpelijk en relevant zijn. Na jouw goedkeuring dien je dit plan + de offerte in bij je werkgever ter goedkeuring.

Heb je last van overspannenheidsklachten of burn-outklachten? Je werkgever kan dan in overleg met de bedrijfsarts besluit om de kosten te vergoeden bijvoorbeeld in het kader van burn-out preventie.

Wat levert persoonlijke coaching je op?

In de sessies met een life coach, waarbij je in gesprek gaat maar ook praktische opdrachten uitvoert, vergroot je je zelfbewustzijn: de kennis over jezelf en het inzicht in jezelf. Doordat je hier ontdekt wat je wilt en waar je hart sneller van gaat kloppen, voel je het enthousiasme, de energie en de zin in het leven. Je hervindt je belangrijkste waarden en komt dichter bij jezelf te staan. Je leert leven vanuit je kern, vanuit je hart waarbij je kunt vertrouwen op je intuïtie.

 

Omdat er in de sessies bij ABOUT BEING veel aandacht is voor zowel de binnenwereld als de buitenwereld, kun je echt in actie komen. Je krijgt een persoonlijke plan van aanpak om stappen te maken. Dit vergroot niet alleen je zelfvertrouwen, het creëert ook daadwerkelijk een verandering in je leven.

Image by Content Pixie

Waarom kies je voor deze praktijk? 

ABOUT BEING combineert evidence based therapie met de nieuwste coachingstechnieken. Dit bevordert en versnelt jouw proces. Bovendien geeft het je de zekerheid van een diepgaand en toekomstbestendig resultaat. Er wordt niet onnodig gegraven in je verleden maar er wordt wel gekeken naar wat je nog hebt te verwerken. Eerdere gebeurtenissen zetten zich vaak vast: dit zijn de blokkades en belemmeringen die je voelt in je gedachten en in je lichaam. Daarom is het meestal nodig de schep wat dieper te steken.

Door oude zaken aan te pakken ontstaat er ruimte in jezelf. Zo kun je groeien als persoon, nieuwe doelen bereiken en ontdekken waar jouw vervulling ligt. Als je oude verhalen en belevingen eindelijk hebt verwerkt dan maak je de weg vrij voor vooruitgang. Het effect van coaching en therapie is een gevoel van vrijheid en kracht. Je ontwikkelt je innerlijk kompas en komt weer aan het roer van je leven te staan.

Waarom kies je voor mij als jouw coach?

Mijn expertise ligt in het begeleiden van vrouwen tussen de 20 - 45 jaar. Ik help hen in het proces van verwerking, heling en persoonlijke groei. Hierbij ga ik heel compleet en creatief te werk en pas ik elementen toe uit: Integratieve Psychotherapie, Relatietherapie, Acceptance & Commitment Therapy (ACT), Mindfulness, Cognitieve Gedragstherapie (CGT), EMDR en Hypnotherapie.

Ik hanteer de nieuwste technieken in coaching & psychotherapie. Hierdoor krijg je snel grip op je gevoelens, je triggers en je patronen en kun je stap voor stap verbetering bereiken. Op weg naar meer zelfvertrouwen en een sterk zelfbeeld. Bekijk hier mijn specialisaties

Cliënten ervaren mijn begeleiding als down-to-earth en zeer helpend. Zowel bij het creëren van veranderingen op innerlijk niveau als in de buitenwereld. Mensen voelen zich gauw op hun gemak bij mij. Je zult merken dat je je na de sessie 'lichter' voelt en praktische handvatten hebt om door te pakken.

Online coaching & therapie: de voordelen

Recent wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat online coaching & therapie, waarbij je vanuit huis met je laptop of mobiel via een online video-tool praat met een coach, counselor of psycholoog, net zo effectief is als traditionele hulpverlening waarbij je met elkaar in dezelfde kamer zit. De belangrijkste voordelen van persoonlijke online begeleiding vanuit huis zijn:

  1. Deskundige begeleiding vanuit je vertrouwde omgeving

  2. Praten via het scherm voelt comfortabel

  3. Sneller to the point

  4. Flexibeler in het maken van een afspraak

  5. Besparing in reistijd en reiskosten

Meer info over online coaching & therapie

 

Sneller grip & echte vooruitgang ervaren?

Wil jij sneller meer grip en echte concrete vooruitgang ervaren? Vraag dan een vrijblijvend oriëntatiegesprek aan. Bij een fijne klik kun je gemiddeld binnen 3 weken een afspraak inplannen.

Meditate at home
bottom of page