top of page
Walking by the Sea

COACHING & THERAPIE
ONLINE & PRAKTIJK TILBURG
SNEL OP ORIËNTATIEGESPREK

Speciaal voor vrouwen

Life coach Tilburg voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

LIFE COACHING SPECIAAL VOOR VROUWEN

Lijkt het je goed om eens te praten over je gevoelens en wat er speelt in je leven? Misschien loop je ergens op vast of zitten er bepaalde gedachten of belemmeringen in de weg. Bij het vinden van een goede coach of therapeut is het prettig om te weten of de klik en aansluiting er zijn. Zodat je zeker weet dat je op de juiste plek bent.

 

Vrouwen komen naar de praktijk met allerlei soorten thema’s die op dat moment in hun leven spelen. Om je een idee te geven waar zij mee komen:

  • Ik wil beter in mijn vel zitten.

  • Ik weet niet of deze relatie mij echt gelukkig maakt.

  • Ik kan moeilijk omgaan met emoties / stress.

  • Ik zit vast in bepaalde patronen.

  • Ik weet niet waar mijn kwaliteiten en talenten liggen.

  • Ik voel me onzeker op mijn werk.

Heb je het gevoel dat je vastloopt en wil je dit graag aanpakken zodat je verbetering kunt ervaren in je leven? Dan kun je vertrouwen op de begeleiding van een life coach.

Young Woman

Life coach Tilburg: weer grip krijgen op je leven.

 

Tussen je 20e en 45e levensjaar gebeurt er veel. En dat is maar goed ook. Alleen kun je in de waan van alledag (onbewust) grip verliezen. Je leeft je leven, maar het voelt meer als 'overleven'. Met ieder doel dat je afstreept, dient de de volgende bestemming zich alweer aan. Je werkt toe naar dat éne moment van arriveren, naar het gevoel dat je er bent.

 

Het probleem is alleen: dat moment komt niet. Dus blijf je rennen. Nooit echt helemaal tevreden, nooit echt helemaal at ease in je huidige situatie. En dan zijn er misschien ook nog onverwachte gebeurtenissen in je leven: een relatie die uitgaat, ontslag, burn-out, een familielid dat ziek wordt of overlijdt. Dat heeft natuurlijk een enorme impact op je leven.

Plan een sessie met een life coach in Tilburg.

 

Realiseer en erken je dat je in de 'overlevingsmodus' zit? Dan ben je al een heel eind op weg. In die erkenning ligt namelijk je kracht: je weet van binnen dat je het anders wilt. Dat het niet langer goed voelt. Dat deze levenswijze je misschien ooit veel opleverde, maar nu niet meer voor je werkt.

 

Natuurlijk wil je niet te lang in dit gevoel blijven hangen, je wilt vooruit! En dat kan ook. Ervaar hoe fijn het is om professionele begeleiding te krijgen van een life coach. Op die manier kom je veel sneller tot inzicht, acties en duurzame verandering.

Maak gebruik van het eerste vrijblijvende gesprek in mijn praktijk. Dit helpt je sowieso verder. Meer info

Happy Woman

Onzeker gevoel? Dan eerst die onzekerheid aanpakken en overwinnen.

 

Als jonge vrouw kom je voor allerlei situaties, uitdagingen en twijfels te staan. Door de brede keuzemogelijkheden is het soms lastig om te ontdekken wat je écht wilt. Misschien wil je het ene moment met je blote voeten in het zand staan en lonkt het idee van reizen en vrijheid maar is er anderzijds ook de wens om te settelen. Vastigheid, een stabiele basis, met een man of vrouw en kinderen. Misschien heb je geen idee wie je bent, wat je wilt en wanneer je dat wilt.

 

Je hebt simpelweg nog niet het inzicht en overzicht op jouw persoonlijkheid, je mogelijkheden en je wensen. Al die gedachtes kunnen je onzeker maken. Heb je last van onzekere gevoelens? Dan is het zaak om eerst die onzekerheid aan te pakken en te overwinnen. Een life coach kan je daar heel effectief bij helpen.

Praten met een psycholoog of naar een life coach?

 

Soms lijkt het of de psycholoog de enige optie is wanneer je rondloopt met een klacht of probleem. Maar dat is absoluut niet zo. Het voordeel van life coaching is dat dit soort trajecten veel praktischer is ingestoken. Meer activerend en meer op maat: aansluitend op jouw specifieke situatie en persoonlijkheid.

 

Een coach of counselor begeleidt en structureert jouw proces op jouw tempo. Zo ontstaat er ruimte. Ruimte om te zien wat er speelt, waar het vandaan komt, waar je naartoe wilt en hoe daar te komen.

Is life coaching iets voor mij? En kan ik het wel betalen?

 

In mijn praktijk ontmoet ik regelmatig vrouwen die zich afvragen of hun probleem wel 'groot' genoeg is voor coaching en therapie. Vaak komen ze bij mij terecht doordat ze getipt zijn door een kennis of vriendin. Gelukkig is life coaching al lang niet meer iets exclusiefs. Life coaching is van nu. Iedereen heeft er baat bij. Je kunt het zien als een soort APK: onderhoud van en investering in jezelf.

De kosten voor een persoonlijke levenscoach variëren. Gemiddeld betaal je voor een sessie van 1 uur zo'n €90 - €150. Vaak komen hier nog BTW-kosten bij. Bij ABOUT BEING is het oriëntatiegesprek slechts €64 en vrijblijvend.

 

Bovendien betaal je bij ons géén BTW doordat onze praktijk officieel erkend is door de beroepsvereniging en door de zorgverzekeraars. Hierdoor is het tarief een stuk aantrekkelijker. Voelt het eerste gesprek goed dan kun je hierna een vervolgsessie inplannen voor een toegankelijk tarief. Bekijk hier het tarief

Writing by the Water

Waarom kies je voor deze praktijk? 

ABOUT BEING combineert evidence based therapie met de nieuwste coachingstechnieken. Dit bevordert en versnelt jouw proces. Bovendien geeft het je de zekerheid van een diepgaand en toekomstbestendig resultaat. Er wordt niet onnodig gegraven in je verleden maar er wordt wel gekeken naar wat je nog hebt te verwerken. Eerdere gebeurtenissen zetten zich vaak vast: dit zijn de blokkades en belemmeringen die je voelt in je gedachten en in je lichaam. Daarom is het meestal nodig de schep wat dieper te steken.

Door oude zaken aan te pakken ontstaat er ruimte in jezelf. Zo kun je groeien als persoon, nieuwe doelen bereiken en ontdekken waar jouw vervulling ligt. Als je oude verhalen en belevingen eindelijk hebt verwerkt dan maak je de weg vrij voor vooruitgang. Het effect van coaching en therapie is een gevoel van vrijheid en kracht. Je ontwikkelt je innerlijk kompas en komt weer aan het roer van je leven te staan.

Waarom kies je voor mij als jouw coach?

Mijn expertise ligt in het begeleiden van vrouwen tussen de 20 - 45 jaar. Ik help hen in het proces van verwerking, heling en persoonlijke groei. Hierbij ga ik heel compleet en creatief te werk en pas ik elementen toe uit: Integratieve Psychotherapie, Relatietherapie, Acceptance & Commitment Therapy (ACT), Mindfulness, Cognitieve Gedragstherapie (CGT), EMDR en Hypnotherapie.

 

Ik hanteer de nieuwste technieken in coaching & psychotherapie. Hierdoor krijg je snel grip op je gevoelens, je triggers en je patronen en kun je stap voor stap verbetering bereiken. Op weg naar meer zelfvertrouwen en een sterk zelfbeeld. Bekijk hier mijn specialisaties

Cliënten ervaren mijn begeleiding als down-to-earth en zeer helpend. Zowel bij het creëren van veranderingen op innerlijk niveau als in de buitenwereld. Mensen voelen zich gauw op hun gemak bij mij. Je zult merken dat je je na de sessie 'lichter' voelt en praktische handvatten hebt om door te pakken.

Image by Priscilla Du Preez

Wat levert life coaching je op?

Wat een paar sessies bij een life coach je opleveren? Praktische handvatten, een nieuw gevoel van mogelijkheden, inzicht en grip op het probleem en een frisse kijk op zaken. Op die manier kun je sneller stappen maken en veranderen. Meer info 

Sneller grip & echte vooruitgang ervaren?

De stap om naar een life coach of therapeut te gaan kan overdreven, onnodig of eng aanvoelen. Vooral in onze rationeel ingestelde samenleving. Want: "Iedereen heeft wel iets." Maar ondertussen woekert een probleem door. En dat beïnvloedt je leven, bewust of onbewust.

 

Wil je sneller meer grip en echte concrete vooruitgang ervaren? Vraag dan een vrijblijvend oriëntatiegesprek aan. Bij een fijne klik kun je gemiddeld binnen 3 weken een afspraak inplannen.

Jezelf beter voelen begint met een simpel bericht.

Vaak is die eerste stap van contact opnemen het moeilijkst. Weet dat een oriëntatiegesprek altijd verhelderend én vrijblijvend is. Misschien is dat voor nu zelfs al genoeg. Je bent van harte welkom voor een online sessie of een sessie in de sfeervolle praktijk in Tilburg.

bottom of page