top of page
Walking by the Sea

COACHING & THERAPIE
ONLINE & PRAKTIJK TILBURG
SNEL OP ORIËNTATIEGESPREK

Speciaal voor vrouwen

Intensive 1:1.

IN 1 DAGDEEL DE INZICHTEN & TOOLS DIE JE NODIG HEBT

Ervaar je op dit moment een vastloper in je leven? Worstel je met een bepaald thema en wil je dit in een overzichtelijk tijdbestek aanpakken. Met de juiste begeleiding en expertise kun je de stappen maken die je alleen niet kunt zetten.

 

De Intensive 1:1 helpt je om de belangrijkste inzichten te verkrijgen. En daar blijft het niet bij. We gaan gefocust verder aan de slag. Met specifieke therapievormen wordt de verandering doorgevoerd in je binnenwereld. Zodat je in je dagelijkse leven wérkelijk verschillen gaat bemerken.

Winter Sunlight

Wat kun je verwachten van de Intensive 1:1?

De Intensive 1:1 is een persoonlijk afgestemde reis waarbij je een volledige deep dive maakt. Omdat je al een eerste gesprek hebt gehad voelt het veilig en vertrouwd. Je zult merken dat je je daardoor makkelijk kunt openstellen.

Je krijgt met de Intensive 1:1 een dieper inzicht in je onderbewustzijn: in wat je onderliggend drijft, waar je vandaan komt en wat wérkelijk de oorzaak is van het probleem waar je tegenaan loopt. Met het ontdekken van de onderliggende pijnpunten ontstaat er direct meer ruimte in jezelf en meer grip op je probleem.

Alleen inzicht is niet genoeg.

Inzicht helpt. Maar alleen inzicht is niet genoeg. Je kunt een probleem namelijk nog zo begrijpen, daarmee is het nog niet opgelost. Vanuit inzicht pakken we daarom meteen door naar het uitzicht: waar je naartoe wilt.

 

Dit is het praktische gedeelte: het plan voor in de buitenwereld. We stippelen het pad uit hoe daar te komen. Je krijgt de handvatten die je nodig hebt om te weten hoe je vanaf nu goed kunt omgaan met situaties of mensen die je pijnpunten triggeren.

Hiking Boots

Welke therapievormen worden toegepast?

Misschien heb je al ervaring met een bepaalde therapievorm en wil je hier graag mee verder (of niet). Ook als je nog nooit bij een coach of therapeut bent geweest kun je natuurlijk aangeven wat jou persoonlijk prettig lijkt en wat niet. Hier stem ik mijn aanpak op af. Ik zal je adviseren in welke vormen het beste kunnen aansluiten op jouw behoefte en op jou als persoon.

 

Therapievormen die mogelijk worden toegepast:

 • Acceptance and Commitment Therapy (ACT)

 • Systemische therapie: (familie)tafelopstellingen & psycho-educatie

 • Hypnotherapie: verandering creëeren in je onderbewustzijn

 • Innerlijk kind werk

 • EMDR bij trauma, negatief zelfbeeld en angstklachten

 • Voice Dialogue: inzicht in de verschillende delen in jezelf

 • Transactionele Analyse

 • Mindfulness (o.a. bij lichamelijke spanningsklachten)

 • Cognitieve gedragstherapie

 

Daarnaast pas ik verschillende coachingsmethoden waarbij we je gevoelens in kaart brengen, je belemmeringen zichtbaar maken en je (onbewuste) overtuigingen opsporen.

Geen quickfix wél een deep dive.

 

Je wilt je van binnen anders gaan voelen. Hiervoor gaan we de diepte in: naar je onderbewustzijn. Met behulp van Hypnotherapie of EMDR krijg je een energetische healing. Voor het helen van wat je hebt meegemaakt en om los te laten wat je niet meer dient. 

Image by Jernej Graj

Het begint met een kennismaking.

 

Voorafgaand is er altijd een oriëntatiegesprek (a €64). We bespreken dan je klachten en wensen en ik geef je een duidelijk beeld van mijn aanpak en de methodes die ik voor je kan inzetten. Na de sessie ontvang je een mail met alle informatie.

 

Als je een Intensive 1:1 wilt boeken kun je per mail of WhatsApp aangeven welke datum je wilt inplannen. Na het invullen van de samenwerkingsovereenkomst gaan we aan de slag.

 

Vóór de Intensive 1:1 ontvang je een kleine voorbereidende opdracht die je thuis maakt en naar mij toe stuurt.

Voor welke klachten is de Intensive 1:1 geschikt?

 

In dit overzicht vind je alle klachten waarbij ik begeleiding biedt. Ook voor een specifieke behandeling bij trauma door bijvoorbeeld gepest worden, schokkende gebeurtenissen, narcistisch misbruik en psychische en/of fysieke mishandeling in de jeugd is de Intensive 1:1 erg geschikt.

 

Het is goed mogelijk dat je na deze intensieve behandeling meer sessies nodig hebt om de verandering te bestendigen in jezelf. Onthoud dat het voelen en merken van een duurzame verandering ook over tijd gaat. Een zekere 'suddertijd' is altijd nodig.

 

Je kunt ervoor kiezen om een nieuwe Intensive 1:1 te boeken (met een minimale tussentijd van 3-4 weken), losse sessies in te plannen of te starten met het 3 maanden traject.

Wat zijn de voordelen van de Intensive 1:1?

De Intensive 1:1 staat gelijk aan het werk wat je normaal kunt doen in zo'n 5 sessies. Het bespaart je dus tijd en geld. Je gaat op een innerlijke reis en leert patronen te doorbreken, zaken los te laten en oude wonden te helen. Wat zijn de verdere voordelen?

 • Focus en 100% persoonlijke begeleiding

 • Compact tijdbestek van 3 uur (de tijd zal vliegen!)

 • Directe inzet van de juiste therapievormen

 • Aandacht voor bewust & onderbewust niveau

 • Incl. Energetische healing (Hypnotherapie en/of EMDR)

 • Geen maandenlang traject

 • Vergoeding vanuit je aanvullende zorgverzekering

 • Betaling in 2 termijnen

 • Incl. korte pauze met een gezonde energizer (iets lekkers!)

Sunset Walk

Wat kost de Intensive 1:1?

 

De Intensive 1:1 kost €349. Het oriëntatiegesprek (€64) betaal je los hiervan. Het tarief is vrijgesteld van BTW. 

 

Je betaalt in 2 termijnen. Vooraf ontvang je een factuur van €174,50 die je voorafgaand voldoet. Na de behandeling krijg je de tweede factuur van €174,50 die je ná de sessie voldoet.

 

Ben je aanvullend verzekerd? Dan is de kans groot dat je de Intensive 1:1 (gedeeltelijk) vergoed krijgt. Geef dit aan mij door dan zorg ik dat je de juiste facturen ontvangt die je zelf kunt indienen.

 

Check hier of en hoeveel jouw verzekeraar vergoedt

 

Wanneer kan de Intensive 1:1 gepland worden?

 

Je kunt de Intensive 1:1 in de ochtend van 9.00-12.00, de middag van 13.00-16.00 of de avond van 17.00-20.00 plannen. In overeenstemming kunnen we hier altijd een variatie op vinden als je bijvoorbeeld een (half)uurtje vroeger of later wilt beginnen.

Maak de innerlijke reis en ervaar meer rust, zelfvertrouwen & vrijheid.

bottom of page