top of page

INCOMPANY COACHING
ONLINE & OP DE WERKVLOER
PERSOONLIJKE 1:1 SESSIES

Voor het MKB in Tilburg e.o.

Incompany coaching: coaching op het werk.

WAAROM & HOE ORGANISEER JE INCOMPANY COACHING ALS WERKGEVER?

Vandaag de dag is het bijna ondenkbaar dat je als werkgever niet investeert in de mentale en fysieke well-being van je werknemers. Bij veel organisaties is persoonlijke coaching dan ook een vaste pijler in het personeelsbeleid.


Uit onderzoek blijkt dat de beste resultaten geboekt worden wanneer een externe coach ónder werktijd en óp de werkvloer aanwezig is. Een incompany coach die in een privé ruimte 1-op-1 mensen begeleidt die op eigen initiatief de afspraak hebben ingepland.

 

Heb je het plan om op deze manier coaching beschikbaar te maken voor je mensen dan heb je vast veel vragen. Want hoe organiseer je incompany coaching als werkgever? En wat zijn de voordelen en kosten van een incompany coach?

Team Meeting

Het begint met een kennismaking.

 

Voorafgaand 

En hoe zorg je ervoor dat het geen opgelegde activiteit wordt? Niet een "Leuk idee van bovenaf" maar juist een hulpbron waar werknemers voor openstaan. Die zij waarderen en graag zélf willen benutten? Om te groeien als persoon & professional en niet uit te vallen wegens stress, onzekerheid of andere issues op de werkvloer?

 

Tijdens zijn veranderd, we hebben het drukker dan ooit, en dat brengt een hoop kansen met zich mee. Maar zeker ook valkuilen. Ieder mens kent ze inmiddels: de signalen van te veel stress. Als werkgever kun je op een prettige en gezonde manier je verantwoordelijkheid nemen. Hoe? Door gebruik te maken van een incompany coach.

Hoe ziet het traject eruit?

Er is gee

Wat zijn de voordelen?

Met he

Eyes Closed

Waarom anderen kiezen voor dit traject.

 

Veel vrouwen kiezen na het oriëntatiegesprek voor een 3 maanden traject bij ABOUT BEING. Ten eerste omdat het prettig is om jezelf op die manier te committeren aan je persoonlijke groei. Daarnaast geeft het rust als je weet dat de afspraken staan en dat je de komende maanden terecht kunt. Het is een stok achter de deur.

 

Met vijf sessies ben je goed op weg.

 

Uit ervaring weet ik dat ieder persoonlijk traject begint met minstens 5 sessies. Om inzicht te verkrijgen, zaken te verwerken en concrete stappen te maken heb je dat aantal zeker nodig. Na de eerste 5 sessies kun je nogmaals 5 sessies inboeken als je dat prettig vindt. Je kunt zo telkens opnieuw je traject verlengen.

 

Vaak is het prettig om na een traject sessies te blijven inplannen. Eventueel met wat grotere tussenpozen. Bijvoorbeeld eens per 2 of 3 maanden of om het half jaar.

 

Gezonde zelfzorg: uurtje mental gym.

 

Beschouw dat uurtje voor jezelf eens in de zoveel tijd als je mental gym; je persoonlijke APK die ervoor zorgt dat je op koers blijft en je bewust wordt van jezelf. Zodat je keuzes kunt maken in lijn met jouw ware potentie en goed leert omgaan met de vragen en obstakels die het leven je opwerpt.

Het werken met een coach-therapeut helpt je om concrete stappen te maken en zaken vanuit een nieuw perspectief te zien. Zo kom je weer aan het roer van je leven te staan. Dat geeft vrijheid, tevredenheid en rust.

Working Out

Wat kost het 3 maanden traject?

 

Als je kiest voor het 3 maanden traject betaal je €94 per sessie. Dit geeft je een korting van €5 op het reguliere tarief van €99 per sessie. Het tarief is vrijgesteld van BTW. Voor persoonlijke 1-op-1  coaching & therapie is dit een vriendelijk bedrag en doordat je per sessie betaalt blijft de investering te overzien.

 

Ben je aanvullend verzekerd? Dan is de kans groot dat je een vergoeding ontvang vanuit je zorgverzekeraar.

 

Meer info over het tarief vind je hier

Hoe betaal ik voor een sessie?

Na afloop van iedere sessie ontvang je per mail een factuur die je via iDeal of overschrijving voldoet voordat de volgende sessie aanvangt. Je hoeft dus niet het gehele bedrag in een keer vooruit te betalen.

Wat als ik tussentijds wil stoppen?

Ondanks je commitment is het ook van belang dat je je vrij voelt in de sessies met je coach-therapeut. Wil je tussentijds stoppen om wat voor reden dan ook dan staat je dit dus altijd vrij. Wil je een pauze inlassen of stoppen met de sessies geef dit dan gerust aan. Dat kan tijdens de sessie of later per mail of WhatsApp: wat voor jou goed voelt.

 

Je betaalt altijd enkel voor de sessies die je geweest bent. Uit ervaring weet ik dat het zelden voorkomt dat iemand vroegtijdig het traject beëindigd. Maar ik vind het belangrijk dat je weet dat de mogelijkheid er is.

Begin hier jouw innerlijke reis en ervaar meer vrijheid, rust en tevredenheid.

bottom of page