top of page
Walking by the Sea

COACHING & THERAPIE
ONLINE & PRAKTIJK TILBURG
SNEL OP ORIËNTATIEGESPREK

Speciaal voor vrouwen

Online Groepsprogramma:
The Woman Circle.

ELKE MAAND 1 SESSIE MET EEN COACH-THERAPEUT & 9 ANDERE VROUWEN

Wil je je weer geïnspireerd voelen en gericht werken aan jezelf onder begeleiding van een professionele coach-therapeut én daarnaast gebruikmaken van de ervaringen en inzichten van gelijkgestemde vrouwen? 

Geef je persoonlijke groei een boost en stap in The Women Circle waarbij je samen met een klein groepje vrouwen aan de slag gaat. Eén avond per maand komen we online samen en krijg je praktische begeleiding en inzicht in de ervaringen en tips van anderen. Je wordt begeleid op een specifiek levensgebied waarin jij je wilt ontwikkelen en waar je nu nog belemmeringen of problemen ervaart.

 

Op basis van concrete voorbeelden uit de praktijk krijg je handvatten en meer inzicht in je (onbewuste) gevoelens en gedrag. Dit zet jouw vuurtje weer aan!

Image by Roxxie Blackham

Voor wie is The Women Circle geschikt?

 

Je bent een vrouw in de leeftijd van 20 - 40 jaar en loopt in je leven (net zoals ieder ander) tegen issues aan op persoonlijk en/of professioneel gebied. Je kunt je onzeker voelen op sociaal of zakelijk vlak. En in de omgang met mensen ben je niet altijd de versie van jezelf die je wilt zijn.

 

Soms heb je het gevoel vast te zitten in patronen die je tegenhouden om keuzes te maken op het gebied van relaties, werk, vriendschappen. Je voelt je niet vrij. En je voelt ook dat het tijd is om jezelf meer te openen en te ontwikkelen. Om je authentieke zelf te zijn. Zonder angst en met een stabiel gevoel van zelfvertrouwen. 

 

 

Herkenbaar? Dan past dit absoluut bij je.

Het kan ook zijn dat je voelt dat het niet lekker gaat maar dat je de vinger nog niet op de zere plek weet te leggen. Hoe dan ook: je bent hier niet voor niets. Er speelt iets waar je last van hebt. Juist dan gaat het werken met een coach-therapeut én een groep van gelijkgestemde vrouwen je enorm vooruit helpen.

Image by Jake Noren

The Women Circle

persoonlijke thema's.

 

Heb je last van onzekerheid?

Zijn je gedachten en zelfbeeld vaak negatief?

 

Dit geeft veel belemmeringen

in jezelf en in de relatie tot anderen.

 

Stap voor stap kun je veranderen zodat je met meer

rust, zelfliefde en vertrouwen in het leven staat.

Thema's:

 • Onzekerheid, negatief zelfbeeld, piekeren

 • Moeite met openstellen naar anderen

 • Verlatingsangst, onrust, spanning

 • Pleasen van anderen & jezelf wegcijferen

 • Wantrouwige en/of jaloerse gevoelens

Context:

Dating, relaties, familie, vriendschappen & sociaal leven

A circle of women may just be the

most powerful force known to humanity.

 

If you have one, embrace it.
If you need one, seek it.

The Women Circle.

 

professionele thema's.

 

Ook op professioneel vlak zijn er veel uitdagingen. Resultaat leveren, je plek innemen in het team en tijdens vergaderingen, samenwerken met collega's met wie je niet altijd op één lijn zit.

 

Veel vrouwen ervaren problemen op hun werk. Ze voelen zich niet op hun gemak, zijn angstig en onzeker of hebben het gevoel niet echt mee te komen.

 

Werk je in loondienst of run je je eigen business?

 

Dit is het programma om te groeien in je assertiviteit, het vergroten van je communicatieve skills, strategisch onderhandelen en het omgaan met lastige collega's of opdrachtgevers. 

Thema's:

 • Slim en strategisch communiceren

 • In een professionele rol stappen

 • Onderhandelen (o.a. over geld / salaris)

 • Verstoorde work-life balance

 • Faalangst & perfectionisme

 • Grenzen stellen en kunnen aangeven

 • Omgang met collega's en/of conflicten

 • Angst voor spreken en presenteren

Context:

Werk, zelfstandig ondernemerschap, zakelijke relaties

_edited.jpg

Hoe werkt The Women Circle?

The Women Circle bestaat uit 1 maandelijkse sessie op woensdagavond die je vanuit thuis op je mobiel of laptop bijwoont. Het is interactief: in iedere sessie worden er één of meer situaties uit de praktijk behandeld en is er ruimte voor persoonlijke vragen, feedback en begeleiding.

 

Daarnaast word je geïnspireerd met creatieve (voorbereidende) oefeningen zoals korte visualisaties en ontspanningsoefeningen voor het lichaam, en krijg je de tools en informatie die je nodig hebt om situaties beter te begrijpen en aan te pakken. 

 

 

Wanneer is het?

The Women Circle sessies staan gepland op onderstaande data:

 • Woensdag 6 september, 19.30 - 21.00 uur

 • Woensdag 4 oktober, 19.30 - 21.00 uur

 • Woensdag 13 december, 19.30 - 21.00 uur
   

 

Wat zijn de thema's?

Het programma is gericht op de issues die je ervaart op persoonlijk en privé gebied. Daarnaast is er ook aandacht voor je professionele ontwikkeling op werk en zakelijk gebied.

 

 • Persoonlijke thema's | o.a. over onzekerheid, zelfbeeld, vriendschappen, dating & relaties.

 • Professionele thema's | o.a. over assertiviteit, faalangst, communicatie, carrière & ondernemen.

Kosten & hoe meld ik me aan?

Je betaalt €59 per maand. Omdat mijn praktijk is vrijgesteld van BTW hoef je dat niet extra bij te betalen.
Je deelname kost in totaal dus slechts €177. De betaling voldoe je vooraf per iDeal over overschrijving. 
Aanmelden kan via het formulier onderaan deze pagina.

Alle informatie en de antwoorden op de meest gestelde vragen vind je hieronder.

Image by Courtney Cook

Vind je het spannend of heb je nog vragen?

Het is erg begrijpelijk als je het spannend vindt om je aan te melden. Uit ervaring weet ik dat het prettig is als we dan eerst even contact hebben per mail, WhatsApp of bellen. Hiervoor kun je het aanmeldformulier onderaan deze pagina invullen en aangeven dat je die behoefte hebt. Vervolgens neem ik dan contact met je op.

 

De meest gestelde vragen over het Online Groepsprogramma zie je hieronder beantwoord. Staat je vraag er niet bij of is er iets anders belangrijks dat je wilt weten? Vermeld het op je aanmeldformulier en ik neem contact met je op.

Ervaar hoe je als vrouw

kunt groeien naar een versie van jezelf

die met meer innerlijke rust, zelfliefde

en vertrouwen in het leven staat.


We doen dit samen.

Veelgestelde vragen

 

Hoe is The Women Circle ontstaan?

Dit programma is ontstaan vanuit mijn eigen praktijkvoering. In de afgelopen jaren begeleidde ik meer dan 200 vrouwen. Vaak dacht ik: wat zou het krachtig zijn als de vrouwen die ik zie elkaar eens zouden ontmoeten. Ik zag veel overeenkomsten in de thema's waar 'mijn' vrouwen tegenaan liepen. Wat zouden zij elkaar kunnen versterken. Alleen al de wetenschap dat je niet alleen loopt met een probleem, lost vaak al de helft van de zwaarte op. 

Word ik zelf gecoacht of kan ik ook alleen kijken?

Vooraf geef je aan wat jouw voorkeur heeft: actief deelnemen of kijken en luisteren. Natuurlijk is er altijd ruimte om iets te zeggen of vragen. Bovendien leer je er ontzettend veel van als je een ander gecoacht ziet worden op een thema waarin jij ook moeilijkheden ervaart.

De groep wordt zorgvuldig samengesteld zodat er een goede balans is. Per sessie worden er 1 of 2 thema's uitgelicht waarbij iemand 1-op-1 gecoacht wordt over een klacht die zij ervaart rondom dit onderwerp. Er is dan ook veel aandacht voor een onderlinge uitwisseling van ervaringen en feedback.

 

 

Hoe verloopt de aanmelding?

 

Als je wilt meedoen vul je eerst een kort formulier in. Op basis hiervan maak ik een inschatting of dit programma goed op jouw behoefte en groeiwens aansluit. Je krijgt altijd een bericht of je deelname is bevestigd of niet. 

 

Wat kan ik verwachten van het programma?

 

Je ontvangt praktische handvatten die jou helpen om beter om te gaan met moeilijke situaties en gevoelens. Voorafgaand aan de sessie is er een kleine voorbereiding. Je wordt gevoed met creatieve oefeningen, inspirerende opdrachten en concrete tips voor situaties die je in praktijk ervaart. Bovendien krijg je meer inzicht en relativering door de verhalen van anderen te horen.

 

Doordat je hier in alle veiligheid je gevoelens en ervaringen kunt delen voel je ook de opluchting dat je niet langer alleen met een probleem rondloopt. Dit heeft een helende werking op jouw binnenwereld. Het levert je meer rust, meer vertrouwen en meer kennis over jezelf en anderen op. Oftewel: een prachtige manier van werken aan jezelf en groeien als persoon op privé en professioneel vlak.

 

Wat is het aantal deelnemers?

 

De groep bestaat uit 5 - 10 vrouwen in de leeftijd van 20 - 40 jaar.  Bij 10 personen is de groep vol en kom je op een wachtlijst. Zodra er dan een plekje vrij is krijg je een bericht en kun je weer deelnemen.

 

 

Hoe is de sfeer?

Iedereen is zichtbaar in beeld met de microfoon op stil wanneer iemand anders spreekt. De sfeer is toegankelijk, vriendelijk en ontspannen. Je voelt de ruimte om jezelf open te stellen en om je kwetsbare vragen of issues bespreekbaar maken. Deze stap van praten over moeilijke dingen geeft op zichzelf al een enorme verbetering in je gevoel van zelfvertrouwen.

 

Je wordt niet aan je lot overgelaten: je vindt steun bij elkaar en kunt leunen op de begeleiding van mij als invoelende coach-therapeut. Ik zorg ervoor dat de goede sfeer en een prettige groepsdynamiek gewaarborgd blijft. Ook let ik er op dat iedereen de aandacht krijgt waar zij behoefte aan heeft en dat je je gezien en gehoord voelt. 

Pose at Protest

Kan ik vaker meedoen?

 

Bij inschrijving kun je deelnemen aan 3 sessies. Hierna kun je voor jezelf de stand opmaken: heb ik voldoende groei doorgemaakt of lijkt het me prettig om mezelf verder te ontwikkelen op dit gebied? Vind je de sessies fijn en wil je graag doorgaan dan meld je jezelf opnieuw aan voor de volgende periode van 3 maanden. Mogelijk kom je op een wachtlijst. Je krijgt dan een seintje zodra er een plek vrijkomt.

Waarom kan ik niet maandelijks deelnemen?

 

Voor de verbinding en het vertrouwen in de groep is het prettiger dat er niet bij iedere sessie nieuwe gezichten bijkomen en mensen weggaan. Je moet altijd even wennen aan elkaar en daar is tijd voor nodig. Ook zodat je beter je eigen plek en ruimte kunt innemen. Daarom kun je telkens per 3 maanden deelnemen of uitstappen.

 

 

Wat zijn de voordelen?

De kracht en impact van coaching & therapie in groepsverband is enorm groot. Door in groepsverband te werken maak je enorme sprongen in je persoonlijke ontwikkeling. Dit komt doordat je zowel individuele begeleiding rondom specifieke situaties ontvangt en daarnaast gebruik kunt maken van de ervaringen, adviezen en coaching van de andere vrouwen.

 

Je kunt je makkelijker kwetsbaar opstellen doordat je dezelfde issues ervaart en elkaar daarin begrijpt. Dit geeft een gevoel van verbinding. Wat een positief effect heeft op je gevoel van zelfvertrouwen en het vertrouwen in anderen.

 

 

Waarom kiezen anderen voor dit traject.

 

Veel vrouwen vinden het fijn om in een groep aan de slag te gaan met persoonlijke thema's. Het voelt veilig en geeft ook de ruimte om je op een rustig tempo open te stellen en te leren van anderen.

 

Vrouwen kiezen voor het Online Groepsprogramma van ABOUT BEING omdat het prettig is om jezelf op die manier te committeren aan je persoonlijke groei. Daarnaast geeft het rust als je weet dat je de komende 3 maanden sessies hebt staan. Het is een stok achter de deur.

 

 

Gezonde zelfzorg: je maandelijkse mental gym.

 

Beschouw dat anderhalve uur in de maand als je mental gym; je persoonlijke APK die ervoor zorgt dat je op koers blijft en je bewust wordt van jezelf. Zodat je keuzes kunt maken in lijn met jouw ware potentie en goed leert omgaan met de vragen en obstakels die het leven je opwerpt.

 

Voor wie is The Women Circle niet geschikt?

Wanneer je behoefte hebt aan gespecialiseerde zorg vanwege een diagnose is dit programma niet geschikt  voor je. Je kunt het Online Groepsprogramma wél parallel laten lopen aan een ander traject in de reguliere of gespecialiseerde gezondheidszorg.

 

Ben je geïnteresseerd in het programma over je professionele ontwikkeling? Weet dan dat dit géén business coach programma is waarin het om positionering, marketing en bedrijfsresultaten gaat. Beide programma's zijn gericht op de persoonlijke thema's waar je tegenaan loopt en waarin je wilt groeien. Uiteindelijk ligt dit natuurlijk wel aan de basis van je succes als werknemer en/of ondernemer.

Het programma is enkel geschikt voor vrouwen in de leeftijd van 20 - 40 jaar.

Hand Gesture

Hoe betaal ik voor een sessie?

Als je deelname bevestigd is ontvang je per mail een factuur die je via iDeal of overschrijving voldoet voordat de eerste sessie aanvangt. Wanneer je betaling binnen is kun je deelnemen aan de sessies.

Kan ik vergoeding krijgen vanuit mijn zorgverzekering?

Ben je aanvullend verzekerd? Dan kan het zo zijn dat je recht hebt op een gedeeltelijke vergoeding van de sessies. Vermeld dit in het aanmeldformulier dan kijk ik met je mee.

 

 

Wat als ik ziek ben of tussentijds wil stoppen?

Wat als je ziek bent of wilt stoppen met het programma? Ondanks je commitment is het ook van belang om goed naar jezelf te luisteren. Als je niet mee kunt doen wegens  ziekte of tussentijds wilt stoppen staat je dat natuurlijk altijd vrij. 

 

Het is helaas niet mogelijk om je geld terug te krijgen. Dit heeft te maken met de opbouw van het programma en met de tijd die al is geïnvesteerd in de specifieke coaching & therapie rondom jouw vraag. Zodra het programma begint, stromen er geen nieuwe mensen meer in. Gezien het financiële risico voor mij is het daarom niet mogelijk je geld terug te krijgen. Wel bied ik je in ruil een 1-op-1 sessie van 60 min. aan in mijn praktijk of online.

 

Uit ervaring weet ik dat het zelden voorkomt dat iemand vroegtijdig het traject beëindigd. Maar ik vind het belangrijk dat je weet dat de mogelijkheid er is.

Aanmelden online groepsprogramma
Aanmelden: The Women Circle
Geef hier jouw voorkeuren aan.
Je aanmelding is vrijblijvend en wordt pas na bevestiging & betaling definitief.
Wil je actief deelnemen of liever kijken & luisteren?
Wil je 1-op-1 gecoacht worden voor de groep?
Heb je ervaring met coaching en/of therapie?

We hebben je gegevens goed ontvangen

Er wordt contact met je opgenomen.

 

Binnen 2 dagen geen reactie?

Check dan je spam-box of ongewenste mail.

bottom of page