PERSOONLIJKE COACHING & PSYCHOLOGIE VOOR VROUWEN

Hoezo ligt ons tarief lager?

Persoonlijke begeleiding in Tilburg voor een betaalbaar tarief

Om eerlijk te zijn heb ik de vraag waarom ik een toegankelijk tarief hanteer nog nooit gehad. Maar omdat ik weet wat een hoge prijs qua beeldvorming en perceptie doet (denk maar aan een dure designertas en het instant gevoel van kwaliteit) en dús een lagere prijs het tegenovergestelde kan suggereren, wil ik er toch wat over vertellen. 

Meer vraag, meer aanbod

Naar een coach of counselor gaan wordt steeds normaler. Gelukkig. Want de huidige tijdgeest dwingt ons tot bezinning, zelfbewustzijn en momenten van reflectie. Logischerwijs zijn er ook steeds meer coaches. Als je het zo bekijkt, gaan vraag en aanbod gelijk op.

Dure trajecten en hoge uurtarieven

Wat je ziet is dat veel coaches en bureaus hun trajecten en sessies tegen enorme bedragen aanbieden. Ze hebben groot gelijk, en geloof me: het is iedere euro waard.

 

Maar voor mij ligt het anders

Mijn ambitie is om hoogwaardige, persoonlijke coaching & counseling geïnspireerd door de nieuwste ontwikkelingen in psychologie en psychotherapie, mogelijk te maken voor twintigers en dertigers. Na een aantal mooie jaren in de commerciële wereld van marketing & sales, word ik vandaag de dag gedreven door de menselijke maat. Natuurlijk wil ik mijzelf goed kunnen onderhouden en lekker kunnen leven, maar het verdienen van geld is niet mijn drijfveer. Vrijheid en wat ik voor een ander kan betekenen is veel belangrijker voor mij. Dat voelt als rijkdom! 

 

Zo kan ik meer (en jongere) mensen helpen

Maak je over mij geen zorgen: ik kom niets te kort, ik ben meer dan tevreden. Mijn praktijk is perfect in balans, ik hoef mensen niet lang te laten wachten en het is fijn om te merken dat veel cliënten via de tip van een vriendin, familielid of collega bij mij terechtkomen. Het is fantastisch dat op deze manier professionele begeleiding ook voor jongere mensen toegankelijk is.

Oké en nu: back to business!

Loop je met een probleem of lijkt het je interessant om in vijf 1-op-1 coaching sessies intensief met jezelf aan de slag te gaan en te ontdekken wie je bent en wat je wilt?

 

Dan is het 5 weken programma absoluut iets voor jou. Bovendien is dit de ideale kennismaker met coaching & counseling. 

 

Ga door naar het 5 weken programma

Meer artikelen:

  • Geen klik met de psycholoog - Het advies: stap over naar een andere praktijk

  • Alternatief voor de psycholoog - Als gesprekken met de psycholoog je niet vooruit helpen

  • Lifecoach Tilburg: grip op je leven - Lifecoaching speciaal voor vrouwen

  • Persoonlijke coach Tilburg - Wat is het tarief voor coaching?

ABOUT BEING | TILBURG

Praktijk voor persoonlijke coaching & counseling. Integratieve counseling zet je in beweging en dat levert verrassend snel resultaat op. Gun het jezelf, het kan écht anders.

Gratis oriëntatiegesprek | Afspraak in 1,5 week 

Door naar de site